Ik ben Ramon Kool, een jonge ondernemer met een grote passie voor het maken van video’s.

 

Toen ik jong was ben ik begonnen met het maken van game video’s op YouTube, dit was alleen maar voor mijn eigen plezier. Toch wist ik dat ik een toekomst in dit vakgebied zou vinden. Zo gezegd zo gedaan heb ik mijzelf langzaam aan steeds meer verdiept in de wereld van film en video.

Ik wil video’s maken waar mensen “wauw” tegen zeggen. 

Ik ben Cabbage Media begonnen nadat ik gestart was aan mijn opleiding All-round AVV aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam (Nu bekend als de Nederlandse academie van beeldcreatie) Ik heb voor Cabbage Media een bedrijf gehad in de ICT maar vondt het wel tijd worden dat ik mijzelf ook netjes neer zette in de film en video wereld.

Of mensen het nou leuk vinden of niet, ik wil ze op beeld zetten. Later zullen ze allemaal terug kijken met een grote lach op het gezicht. Mijn opa zei altijd “That is called, ‘making memories’ “

Ik hoop met Cabbage Media een video neer te zetten voor klanten waar ze altijd blij mee zullen zijn, is dit niet het geval dan gaan we doorwerken tot het wel iets is.

Nieuw! Drones!

Recentelijk heb ik de mogelijkheid gekregen om een drone te bemachtigen! Dit zorgt er voor dat ik vanaf nu meer kan aanbieden aan klanten als het aankomt op video producties! Hieronder vindt u een korte video met wat beelden van het drone vliegen!